Ankaradanhaber seçimin nabzını tutmaya devam ediyor!

MHP Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Şükrü Alnıaçık ile seçimin nabzını tuttuk. İşte özel haberimizin detayları…

20 Haziran 2018 Çarşamba 14:26
Ankaradanhaber seçimin nabzını tutmaya devam ediyor!

MHP Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Şükrü Alnıaçık; “Seçimlerin erkene alınması bir sürpriz gibi göründü. Türkiye  seçim için  2019 a odaklanmışken bir ay içinde açıklanması memleketin hayrına oldu bundan eminiz bunu da görüyoruz” dedi.

 Alnıaçık sözlerine şöye devam etti:  “Türkiye üzerinde oynanan oyunlar sadece siyasi atmosferde sadece psikolojik savaş ikliminde yürümüyor. Türkiye’de ekonomik savaş da yürütülüyor. Bilge liderimize teşekkür ediyorum erken seçim çağrısı yaparak ülkeyi rahatlatmıştır vatandaş da şuanda 24 hazirandan sonra da devam edecek şekilde bir nefes almıştır. Biz bu nefesi, bol oksijenli nefesi sahada görüyoruz. Erken seçim kararı alınmadan önce gelecekle ilgili kaygıları olan ekonomik sıkıntıları olan ,  negatifleri olan esnafımızdan  MHP’nin  elini taşın altına koyduğu bir yönetim sistemi ile bu beklentiyi ferahlamanın işaretlerini şimdiden görüyoruz” ifadelerini kullandı..

Alnıaçık; “Biz sahada erken seçime gitmenin rahatlığını görüyoruz. En çok gayret ettiğimiz husus bu rahatlığın artarak devam etmesi ve seçim ortamında verilen vaatlerin de yerine getirilmesi ve bugünkünden daha huzurlu refah seviyesi yüksek bir ekonomik hayata ilerlemesi” dedi.  

MHP Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Şükrü Alnıaçık, “23 Haziranda Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin katılımıyla yapılacak mitingimize bütün Ankaralıları ve hemşerilerimizi bekliyoruz. Ayrıca kendi bölgem olan Yenimahalle, Etimesgut, Sincan, Ayaş, Beypazarı, Nallıhan da ikamet eden seçmenlere de bize oy vermeyi kararlaştırmış olanlara da gönlünde ufacık bir ışık olan tüm Ankaralı  seçmenlere de  teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu..

Alnıaçık; “Kandil’e yapılan operasyon hakkında ise “ Bizim baştan beri olması gerekir dediğimiz iş oluyor. Bataklık aslında oradadır buradaki sivrisineği öldürmekle olmaz bu iş. Kandilden kaçarlar mı kaçarlar işin daha derindeki psikolojik sosyal, ekonomik, eğitsel boyutlarına bakmak gerekiyor. Tamamen terörist üreten bir altyapı var. Biz tamir etmeye talibiz. Hiçbir Kürt vatandaşımızla problemiz yok. Mehmetçiği vuran Kürt olamaz” açıklamasında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.