"Bir taraftan şeytan taşlıyoruz bir taraftan tavaf yapıyoruz"

- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık: - "Bayrak savunmasında, ezan savunmasında, vatan savunmasında bu mücadeleyi verirken, teröristlerle mücadelemizi verirken, diğer taraftan da belediye başkanlarımız kendi hizmetlerini, milletvekillerimiz kendi hizmetlerini yapmaya devam ediyor. Bir taraftan şeytan taşlıyoruz bir taraftan da tavaf yapmaya devam ediyoruz"

28 Ocak 2018 Pazar 14:57

KAYSERİ (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Bayrak savunmasında, ezan savunmasında, vatan savunmasında bu mücadeleyi verirken, teröristlerle mücadelemizi verirken, diğer taraftan da belediye başkanlarımız kendi hizmetlerini, milletvekillerimiz kendi hizmetlerini yapmaya devam ediyor. Bir taraftan şeytan taşlıyoruz bir taraftan da tavaf yapmaya devam ediyoruz." dedi.

Çeşitli programlar için Kayseri'ye gelen Çalık, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'i ziyaretinde yaptığı konuşmada, misafirperverliklerinden dolayı Çelik'e teşekkür etti.

AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı olarak 6 bin yıllık bir medeniyetin var olduğu bir şehirde bulunmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Çalık, şunları kaydetti:

"Kayseri belediyesi Türkiye'deki örnek belediyelerden bir tanesi. Türkiye'de belediyecilik nedir, nasıl yapılır, tüm Türkiye'ye gösterdik. O günkü fotoğraf, İstanbul Belediyesinde yapılan çalışmalar, bize 15 yıllık AK Parti'nin kesintisiz iktidarını getirdi. 1994 yılındaki yerel yönetimlerdeki değişim, Türkiye'de hala devam ediyor. O gün Cumhurbaşkanımızın başlatmış olduğu belediyecilik anlayışındaki en önemli kavram, sosyal belediyecilik anlayışıydı. Bundan dolayı Kayseri'ye 17,5 milyar liralık yatırımı getirmeye vesile olanlara teşekkürü borç biliyorum."

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalıştıklarına dikkati çeken Çalık, şöyle konuştu:

"Bir taraftan vatan savunmasında, Mehmetçiklerimize dualarımızı yapıyoruz hem de fiili olarak askerlerimizin yanlarında olduğumuzu hissettiriyoruz diğer taraftan da hem yerel yönetimlerde hem de ülke yönetiminde hiçbir hizmetimizi aksatmıyoruz. Bayrak savunmasında, ezan savunmasında, vatan savunmasında bu mücadeleyi verirken, teröristlerle mücadelemizi verirken, diğer taraftan da belediye başkanlarımız kendi hizmetlerini, milletvekillerimiz kendi hizmetlerini yapmaya devam ediyor. Bir taraftan şeytan taşlıyoruz bir taraftan da tavaf yapmaya devam ediyoruz."

Ziyaret sonunda Çalık'a Başkan Çelik tarafından işlemeli çini tabak hediye edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.