CHP MYK, Rusya'nın Ukrayna'ya müdahalesini görüşmek üzere olağanüstü toplandı

- CHP Dış Politika Danışma Kurulu ve TBMM Dışişleri Komisyonu üyelerinin de katıldığı toplantıda, Rusya'nın Ukrayna'ya müdahalesinin olası etkilerinin ve Türkiye'nin durumdan en az şekilde etkilenmesi için CHP'nin atacağı adımların ele alındığı öğrenildi

24 Şubat 2022 Perşembe 21:01
CHP MYK, Rusya'nın Ukrayna'ya müdahalesini görüşmek üzere olağanüstü toplandı

ANKARA (AA) - CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Rusya'nın Ukrayna'ya müdahalesini görüşmek üzere olağanüstü toplandı.

Rusya'nın Ukrayna'ya askeri müdahalesi sonrası Denizli programını yarıda keserek akşam saatlerinde Ankara'ya dönen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, olağanüstü MYK toplantısına başkanlık etti.

Parti genel merkezinde 2,5 saat süren toplantıya, Kılıçdaroğlu'nun talimatı ile CHP Dış Politika Danışma Kurulu ve TBMM Dışişleri Komisyonu üyeleri de katıldı.

Rusya'nın Ukrayna'ya müdahalesinin olası etkilerinin görüşüldüğü toplantıda, Türkiye'nin durumdan en az şekilde etkilenmesi için CHP'nin atacağı adımlar da ele alındı.

Olağanüstü MYK'ya ilişkin, CHP Sözcüsü Faik Öztrak'ın yarın bir toplantı düzenleyeceği bildirildi.

Anahtar Kelimeler:
ChpRusya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.