Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı Yıldız'ın sendikal hareketler çalışması kitaplaştırıldı

ANKARA (AA) - Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı Osman Yıldız'ın uluslararası sendikal hareket ve kuruluşlara ilişkin çalışmaları kitaplaştırıldı.Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada,...

03 Mart 2022 Perşembe 13:56
Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı Yıldız'ın sendikal hareketler çalışması kitaplaştırıldı

ANKARA (AA) - Hak-İş Genel Başkan Yardımcısı Osman Yıldız'ın uluslararası sendikal hareket ve kuruluşlara ilişkin çalışmaları kitaplaştırıldı.

Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, uluslararası gelişmeleri, uluslararası kuruluşları ve çalışmaları yakından takip etmenin, tanımanın ve analiz etmenin önemine inandıklarını belirtti.

Arslan, kitaplaştırdığı çalışmalarıyla Yıldız'ın, dünyada sendikal hareketin doğuşunu, gelişimini, amaçlarını, üyelerini, politikaları ve Türkiye ile bağlantılarını inceleyerek uluslararası sendikal hareketin bir fotoğrafını çektiğini aktardı.

Çalışmalarda emeği geçen Yıldız'a teşekkür eden Arslan, "Kitabımızla uluslararası ve bölgesel sendikal kuruluşların bilinmeyenlerine kapı aralıyoruz. Yılların bilgi, birikim ve deneyimlerini yansıtan 'Uluslararası Sendikal Hareket ve Kuruluşlar' kitabımızın tüm teşkilatımıza, sendikal harekete, akademik camiaya, uluslararası ilişkiler alanında çalışma yapanlara ve kamuoyuna faydalı olmasını diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Hak-İş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.