Yerel seçime doğru

- Saadet Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Halil Adıgüzel, projelerini açıkladı

27 Şubat 2019 Çarşamba 15:25
Yerel seçime doğru

ANKARA (AA) - Saadet Partisi Gölbaşı Belediye Başkan Adayı Halil Adıgüzel, projelerini açıkladı.

İlçedeki bir otelde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Adıgüzel, merhum başbakanlardan Necmettin Erbakan'ı vefatının 8. yılında andı.

Geniş çaplı bir araştırma sonucu ilçeye vizyon katacak projeler hazırladıklarını, insan odaklı düşünerek projeler ürettiklerini dile getiren Adıgüzel, ilçedeki verimli toprakların değerlendirilmesi amacıyla hobi bahçeleri ile halkın üretime kanalize edileceğini, kiralama yöntemi ile her kesime ulaşacaklarını ifade etti.

Her haneden toplanan atıkların Gölkart adı altında bir kart ile puana dönüşeceği, bu puanların vergi, elektrik, su gibi günlük ihtiyaç giderinden düşürüleceğini dile getiren Adıgüzel, atıkların da enerjiye dönüştürülerek ülkeye katkı sağlayacağını kaydetti.

Adıgüzel, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehitlerin verildiği ilçede, şehitlerin anılacağı, gelen turistlerin de gezebileceği bir sergi alanının açılması için çalışma yürüteceklerini sözlerine ekledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.