Varoğlu : "Türkiye'de Doktor Sıkıntısı Yok"

Başkent Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdülkadir Varoğlu KONTV’de yayınlanan ve Olcay Eşgi’nin sunduğu Ankara Konuşuyor Programının konuğu oldu. Varoğlu, “Türkiye’de doktor sıkıntısı yok” dedi.

03 Ocak 2018 Çarşamba 13:42
Varoğlu : "Türkiye'de Doktor Sıkıntısı Yok"

Ankara Konuşuyor Programına konuk olan Başkent Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Abdülkadir Varoğlu, Üniversitesi hakkında önemli bilgiler verdi.  Varoğlu, Başkent Üniversitesi sadece sağlık alanında değil bilimin bir çok alanında ve ara eleman yetiştirme konusunda öncü üniversitelerden biridir” açıklamasında bulundu. 26 Ocak tarihine kadar uzaktan öğretim programlarına başvuruların devam ettiğinin altını çizen Varoğlu, “üniversitemiz uygulamaları eğitimleriyle öğrencilerimize birebir eğitim imkanı sağlıyor “ dedi.

Türkiye’de organ nakli konusunda önemli gelişmeler yaşandığının da altını çizen Varoğlu “Üniversite kurucusu Prof. Dr. Mehmet Haberal’ın Dünya organ nakli Derneği Başkanlığı görevini yürüttüğünü söyledi.

Prof. Dr. Abdulkadir Varoğlu Türkiyenin doktor sıkıntısı bulunmuyor sadece teknolojinin hastane altyapılarında iyi kullanılması gerekiyor dedi.

Anahtar Kelimeler:
Başkent üniversitesi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.