Baştuğ: "Asla Müsaade Etmeyeceğiz"

MHP  Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, "Nefsine yenilenlere, nefesi kesilenlere, yorulanlara, teşkilatımızı ve davamızı şahsi menfaatleri uğruna kullanmak isteyenlere asla müsaade etmeyeceğiz." dedi.

25 Kasım 2017 Cumartesi 23:26
Baştuğ: "Asla Müsaade Etmeyeceğiz"

MHP Ankara İl Başkanı Turgay Baştuğ, "Nefsine yenilenlere, nefesi kesilenlere, yorulanlara, teşkilatımızı ve davamızı şahsi menfaatleri uğruna kullanmak isteyenlere asla müsaade etmeyeceğiz." dedi.

Baştuğ, partisinin Gölbaşı İlçe Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçimlerinden sonra partilerini ele geçirmek adına bazı kişilerin faaliyette bulunduklarını ancak bunu gerçekleştiremediklerini söyledi.

Partiyi küçültmek ve bölmek adına faaliyette bulunanlar olduğunu, bunda da başarılı olunamadığını dile getiren Baştuğ, şöyle konuştu: 

"Cenab-ı Allah'a hamd olsun başta genel başkanımız olmak üzere tüm dava arkadaşlarımız bu faaliyetlere karşı dik durdular ve set oldular. Bizler Türk milliyetçileri ve Türk İslam ülkücüleri olarak cesur olacağız. Öz güvenimizi yüksek tutacağız. Karamsarlığın, kötümserliğin teşkilatlarımıza girmesine asla müsaade etmeyeceğiz. Nefsine yenilenlere, nefesi kesilenlere, yorulanlara, teşkilatımızı ve davamızı şahsi menfaatleri uğruna kullanmak isteyenlere asla müsaade etmeyeceğiz."

MHP Gölbaşı İlçe Başkanı Ersin Pehlivan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, yeni seçilen il başkanına görevinde başarılar diledi.

Anahtar Kelimeler:
MhpTurgay Baştuğ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.