CHP'li Vekilden Çirkin Sözler!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, sosyal medya hesabından "Atatürk olmasaydı" diye başlayan bir tweet paylaştı. Paylaştığı tweet ile Türk kadınını aşağıladı!

31 Ağustos 2017 Perşembe 15:09
CHP'li Vekilden Çirkin Sözler!

CHP Milletvekili Mahmut Tanal dün sosyal medya üzerinden paylaştığı bir tweet çok sayıda eleştiri aldı.

Atatürk'ün olmaması durumunda neler olacağını açıklayan Tanal, "Anneniz belli olurdu babanız belli olmazdı." manasına gelen çirkin bir ifadeyle Türk kadınlarını aşağıladı.

CHP'li vekilden Atatürk olmasaydı aşağılaması

Mahmut Tanal’ın bu hakareti ilk olmadı. CHP’nin dün sona eren sözde Adelet Kurultayı’nda da önce şehitlikte alem fiyaskosu yaşanmış sonra da Tanal gibi bir diğer CHP’li vekil Aykut Erdoğdu katıldığı bir televizyon programından sonra alkol alıp Genel Başkan Kılıçdaroğlu’nun çadırını basmak istemiş, bir kişiyi darp etmişti. Erdoğdu’nun darp ettiği kişi çalışamaz raporu almış, olayın tutanakları basında yer almıştı.

Son Güncelleme: 31.08.2017 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.