17 Yaş Altı Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası'nda 3 sıklette altın madalya kazananlar belli oldu

ANKARA (AA) - Amasya'da düzenlenen 17 Yaş Altı Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası'nda 3 sıklette altın madalya kazananlar belli oldu. Türkiye Güreş Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, turnuvanın ikinci gününde mindere çıkan...

26 Mart 2022 Cumartesi 23:59
17 Yaş Altı Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası'nda 3 sıklette altın madalya kazananlar belli oldu

ANKARA (AA) - Amasya'da düzenlenen 17 Yaş Altı Grekoromen Türkiye Güreş Şampiyonası'nda 3 sıklette altın madalya kazananlar belli oldu.

Türkiye Güreş Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, turnuvanın ikinci gününde mindere çıkan 48 kiloda Kağan Seğmen, 55 kiloda Mahmut Tuncay ve 71 kiloda da İbrahim Özdemir altın madalya kazandı.

Turnuvada yarın 51 kiloda Ahmet Çakmak ile Halil Çınar, 65 kiloda Ahmet Eroğlu'yla Abdullah Keskin, 80 kiloda da Alperen Berber ile Emre Yılmaz finalde karşılaşacaklar.

Yarın ayrıca 45, 60, 92 ve 110 kiloda eleme karşılaşmaları yapılacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.