6. İşitme Engelliler Dünya Badminton Şampiyonası'na doğru

 İşitme Engelliler Dünya Badminton Şampiyonası'na katılacak milli sporcular, yarın Brezilya'ya gidecek.

10 Temmuz 2023 Pazartesi 11:12
6. İşitme Engelliler Dünya Badminton Şampiyonası'na doğru

 İşitme Engelliler Dünya Badminton Şampiyonası'na katılacak milli sporcular, yarın Brezilya'ya gidecek.

Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, organizasyon, 20 ülkenin katılımıyla 14-25 Temmuz tarihlerinde Para De Minas şehrinde düzenlenecek.

Türkiye'yi organizasyonda milli sporcular Furkan Büyükgöze, Muhammed Mahmut Sert, Telli Nur Ataş ve Hale Nur Küçüksevgili temsil edecek.

Milli sporcular, yarın organizasyonun düzenleneceği kente hareket edecek.

Milli sporcular, geçen yıl İşitme Engelliler Avrupa Badminton Şampiyonası'nda ikinci olarak toplam 12 madalya kazanmıştı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Kerim Vural, "Sporcularımız uzun zamandır Dünya Şampiyonası için emek verdi. İnanıyorum ki emeklerinin karşılığını alacaklar. Sporcularımıza güvenimiz sonsuz. Tüm sporcularımıza, antrenörlerimize ve teknik ekibimize başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 10.07.2023 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.