Ankaragücü Store'da yeni dönem başladı

- MKE Ankaragücü Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin: - "Çeşitliliği çok olan kendi ürünlerimizi Ankaragücü Store'da satışa sunduk ve bu da mağazamızın yıl sonu hedeflenen kârlılık rakamlarına ulaşmasına katkı sağlayacak"

11 Temmuz 2023 Salı 17:48
Ankaragücü Store'da yeni dönem başladı

- Türkiye'nin köklü kulüplerinden MKE Ankaragücü, kendi giyim mağazasındaki kulüpler tarafından üretilenlerin satışına başladı.

MKE Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Hüseyin Aytekin, AA muhabirine gideceğini, Ankaragücü Store'da yeni bir dönem sürdüreceğini söyledi.

Sportif başarının sosyal yanında yaşamda da taraftarların yanından uzaklaşmak amacı önemli bir adım attıklarını dile getiren Aytekin, "Kulübümüzün kullanıcılarını ve profesyonel bakışıyla Ankaragücü markasını hak ettiği yerde gezmek adına perakende sektöründe 19 yıllık deneyim olan bir firma ile iş birliği Oluşturmuşk. Çeşitli çok olan kendi Ürünlerimizi Ankaragücü Store'da satışa sunulan ve bu da mağaza yıl sonu hedeflenen kârlılık tüketimine katkıda bulunmaya katkı sağlayacak.100 farklı kadın, erkek ve çocuk ürünümüzün oluşturduğu model, mağazalarda satışa sunuluyor." kullanım kullandı.

Hüseyin Aytekin, taraftarların günlük yaşamda giyebilecekleri ürünler mağazasının kısa süre genişledikten sonra internetin uzun süreli temin edebileceğini dile getireceğini, şunları kaydetti:

"E-ticaret anlaşma kurulumunu yapıyor, günümüze uygun online pazar alanı oluşturma sistemini kısa süre taraftarlarımızla buluşturuyoruz. Dünya markalarının ve önde gelen yurt dışı kulüplerin e-ticaret sitelerinde elde edilen birçok avantaj da taraftarlarımızla buluşturacağız. Kulüp logosunu farklı tasarımlarla ürünlerimize koyduk.Böylece taraftarlarımız ekiplerimiz her yerde rahatça yaşamanın keyfini yaşarken, kulübede destek olacaklar."

Son Güncelleme: 12.07.2023 09:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.