Arda Turan özür dilemeyecek

Milli Takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye hakaret ettiği gerekçesiyle milli takım kadrosundan çıkarılan ve kamptan uzaklaştırılan futbolcu Arda Turan ilk kez konuştu. Arda, onurlu bir hata yaptığını, Fatih Terim'den de Yıldırım Demirören'den de özür dilemediğini ifade etti.

08 Haziran 2017 Perşembe 11:23
Arda Turan özür dilemeyecek

Makedonya'da oynanan hazırlık karşılaşmasından sonra uçakta yaşananlarla ilgili konuşan Arda Turan, onurlu bir hata yaptığını söyledi.

Futbol kariyerini Barcelona'da devam ettiren yıldız futbolcu Arda Turan, Makedonya dönüşü gazeteci Bilal Meşe'yle kavga etmişti.

Yaşananların ardından basın toplantısı düzenleyen Arda Turan, milli takımı bıraktığını açıkladı.

"ONURLU BİR HATA YAPTIM"
Türkiye'de olduğu gibi; İspanya'da da gündeme oturan olayla ilgili bir açıklama daha yapan Arda Turan, onurlu bir hata yaptığını, Fatih Terim'den de Yıldırım Demirören'den de özür dilemediğini ifade etti.

"SİZE BİLİNÇLİ KÜFÜR ETMEDİM"

Hürriyet'e konuşan yıldız futbolcu, "Benimki onurlu, karşı tarafınki onursuz bir hata. Kimsenin arkasından konuşmadım, yüzüne bağırdım. Başkan Yıldırım Demirören'e telefonda, ‘Öfkeliydim. Size karşı bilinçli olarak küfür etmedim' dedim.

"SEN ÖZÜR DİLE BİZ HALLEDERİZ"

Orada bana, ‘Sen çık özür dile, biz hallederiz' dediler. Ama böyle davranmaktansa gitmeyi tercih ettim." ifadelerini kullandı.

Arda Turan, "Ben herkesin yüzüne açık konuştum. Keşke bir kişi bile olsa bana bunu yapabilseydi. Bu çok daha onurlu bir davranış olurdu." diyerek özür dilemeyeceğini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
ARDA TURAN
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.