Ato Başkanı Baran ''Amatör Spor Dostu'' ilan edildi

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, gençlerin bilgisayar ve telefon başında saatlerini geçirdiğini belirterek, “Ekonomisi gelişmiş ilk 10 ülke arasına girebilmemiz için gençlerimizi iyi yetiştirmemiz gerekiyor. Teknoloji değil spor bağımlısı tüketen değil üreten bir nesil için amatör sporlar desteklenmeli” dedi.

08 Aralık 2017 Cuma 12:55
Ato Başkanı Baran ''Amatör Spor Dostu'' ilan edildi

Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (AASKF) Başkanı Murat Kandazoğlu ve yönetim kurulu üyeleri Baran’ı makamında ziyaret etti. ATO Başkanı Baran’ın 40 yılı aşkın süre önce futbol oynadığı Kavaklıdere Spor Kulübü’nü geçen hafta ziyaret etmesinin çok önemli bir vefa örneği olduğunu belirten Kandazoğlu, “Başkent’teki futbol sahalarından geçen biri olarak amatör sporu unutmamış olmanız çok önemli. Sizi “Amatör Spor Dostu” ilan ediyoruz” dedi.

Amatör sporların çocuklar ve gençler için spordan çok daha fazla anlam ifade ettiğinin altını çizen Kandazoğlu, “Amatör sporlar gençlerimize takım olma, aynı ortamda bir arada bulunma ve kardeşlik kültürünü aşılıyor. Bu yüzden de Türkiye’nin en büyük sosyal sorumluluk projesidir” dedi. Kandazoğlu, amatör spor kulüplerinin desteğe ihtiyacı olduğunu da sözlerine ekledi.

ATO Başkanı Baran da, gençlik yıllarında okuldan kalan zamanlarını futbol oynayarak geçirdiğini anlatarak, “Futbol benim tutkumdu” dedi. Türkiye’de gençlerin yetişmesinde sporun eğitim kadar önemli olduğuna dikkat çeken Baran, “Ekonomisi gelişmiş ilk 10 ülke arasına girebilmemiz için gençlerimizi iyi yetiştirmemiz gerekiyor. Teknoloji değil spor bağımlısı tüketen değil üreten bir nesil için amatör sporlar desteklenmeli” diye konuştu.  

Anahtar Kelimeler:
GÜRSEL BARANAto Başkanı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.