Bakan Bak, genç milli haltercileri kutladı

03 Ağustos 2023 Perşembe 18:21
Bakan Bak, genç milli haltercileri kutladı

 Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Avrupa Gençler ve 23 Yaş Altı Halter Şampiyonası'nda toplam 57 madalya alan milli sporcuları tebrik etti.

Bakan Bak, tebrik mesajında milli sporcuların Romanya'da organizasyonda 21'i altın, 23'ü gümüş, 13'ü bronz olmak üzere toplam 57 madalya aldığını hatırlatarak, şunları kaydetti:

"2023 Avrupa Gençler ve 23 Yaş Altı Halter Şampiyonası'nı, adeta madalya yağmuruna çeviren genç kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Toplamda 57 madalya ile bizlere tarifi olmayan bir gurur yaşattılar. Genç millilerimize bundan sonraki turnuvalarda başarılar diliyor, sporcularımızın başarılarında emeği olan başta aileleri olmak üzere, antrenörlerimize, yöneticilerimize, kulüplerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Son Güncelleme: 04.08.2023 12:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.