Başakşehir-Konyaspor maçının ardından

- RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu: "Bazen her şey üst üste gelir. Oyuncularımın emeği için üzgünüm. Çalıştığımızın karşılığını alamıyoruz. Bundan dolayı üzgünüm" - TÜMOSAN Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic: "Maçın anahtar noktalarından biri kırmızı karttı. Kırmızı karttan sonra oyun kurmamız daha rahat oldu"

02 Eylül 2023 Cumartesi 22:29
Başakşehir-Konyaspor maçının ardından

İSTANBUL (AA) - RAMS Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Trendyol Süper Lig'de TÜMOSAN Konyaspor'a 1-0 yenildikleri maçta iyi oynamalarına rağmen kaybettiklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Belözoğlu, ligde oynadıkları 3 maçı da kaybettikleri için üzgün olduklarını belirterek, "Alışık olmadığımız bir süreç yaşıyoruz. Sabretmemiz gereken bir süreç gibi görünüyor. Bu da bizim sınavımız." dedi.

Emre Belözoğlu, futbolcularının maçta gösterdiği performanstan dolayı memnun olduğunu dile getirerek, "Bazı kırılma anları var. Bazen her şey üst üste gelir. Oyuncularımın emeği için üzgünüm. Çalıştığımızın karşılığını alamıyoruz. Bundan dolayı üzgünüm. En iyi yaptığımıza inandığımız işi yapmaya devam edeceğiz. Saha içine konsantre olmaya çalışacağız." diye konuştu.

Karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını aktaran Belözoğlu, şunları kaydetti:

"Ben bugün kaybedilecek bir şey görmedim ama oluyor bazen. Çok da kolay gol yiyoruz. Bazen bunları yaşamak gerekiyor. Bu da bizim sınavımız. Teknik adamlık böyle bir meslek. Üstesinden gelebileceğimi, takıma bunun üstesinden gelebileceğine inandıracağımı düşünüyorum. Fikrim değişirse, o zaman başka şeyler konuşuruz. Çok eksiğimiz var. Geçen sezondan çok farklı bir kadro var ama ben bu oyuncu grubunun da maçı kazanacak güçte olduğunu düşünüyorum. Bu durumun bir yerde döneceğine inanıyorum."

Emre Belözoğlu, transfer çalışmalarıyla ilgili soruya, "Yöneticilerimizle konuştuk. Onlar da ekonomimiz çerçevesinde ellerinden geleni yapmaya çalışıyor. Belli mevkilerde eksikliklerimiz var. Stoper mevkisinde çok eksiğimiz var. Bir de 6 numara konusunda düşüncemiz vardı. Şu an için yapamadık. Önümüzdeki günlerde yapıp yapamayacağımızı göreceğiz." cevabını verdi.


- Stanojevic: "Maçın anahtar noktalarından biri kırmızı karttı"


TÜMOSAN Konyaspor Teknik Direktörü Aleksandar Stanojevic, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını dile getirdi.

Maçın genelini disiplinli oynadıklarını aktaran Stanojevic, "Bugün galibiyetten dolayı memnunuz. İlk dakikadan itibaren mücadeleyi bırakmadık. Maçın anahtar noktalarından biri kırmızı karttı. Kırmızı karttan sonra oyun kurmamız daha rahat oldu. Anı bekledik, sabırlı davrandık ve maçı kontrol ettik." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.