"Benim Bisikletim" fotoğraf yarışmasında 70 kişiye ödül verildi

ANKARA (AA) - Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü kapsamında düzenlenen "Benim Bisikletim" başlıklı fotoğraf yarışmasında, 70 kişi ödül almaya hak kazandı. Federasyondan yapılan açıklamada,...

18 Temmuz 2022 Pazartesi 17:50

ANKARA (AA) - Türkiye Bisiklet Federasyonu tarafından 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü kapsamında düzenlenen "Benim Bisikletim" başlıklı fotoğraf yarışmasında, 70 kişi ödül almaya hak kazandı.

Federasyondan yapılan açıklamada, sosyal medyada "benimbisikletim" etiketiyle düzenlenen yarışma sonucunda 70 kişiye "Başkanlık Özel Ödülü", "Fair Play Ödülü" ve "Jüri Özel Ödülü" verildiği ve hediye olarak da milli takım forması hediye edildiği aktarıldı.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu da ödüle layık görülen yarışmacılara gönderdiği teşekkür mektubunda, "Bisiklet ailesi olarak çekmiş olduğunuz bu güzel fotoğraflar için sizleri tebrik eder ve teşekkürlerimizi sunarım. Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim." ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.