CÜ'de voleybol turnuvası sona erdi

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen personellerin katıldığı voleybol turnuvası sona erdi. Taha Akgül Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvanın final karşılaşması,...

25 Şubat 2019 Pazartesi 13:14
CÜ'de voleybol turnuvası sona erdi

SİVAS (AA) - Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen personellerin katıldığı voleybol turnuvası sona erdi.

Taha Akgül Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvanın final karşılaşması, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu ile Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi takımları arasında oynandı.

Final karşılaşmasını 2-0 kazanan Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi turnuvanın şampiyonu oldu.

Final müsabakasının ardından, ilk 3'e giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hilmi Ataseven, "Turnuvaya katılan tüm personelimize teşekkür ediyorum. Güzel müsabakalar izledik. Turnuvaya katılma gayretini gösteren personelimize teşekkür ediyorum. İlk 3'e kalan takımlarımızı da ayrıca kutluyorum." ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
TURNUVAVoleybol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.