Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ampute Milli Takımı'nı Tebrik Etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2017 Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda kupayı kazanan Milli Takımımız'ı tebrik etti

10 Ekim 2017 Salı 09:22
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ampute Milli Takımı'nı Tebrik Etti

Ampute Milli Takımımız, Türkiye'de düzenlenen 2017 Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası finalinde İngiltere ile karşılaştı. Ay-Yıldızlılar, Vodafone Park'ta oynanan mücadeleyi 25. dakikada Ömer Güleryüz, 50+2. dakikada Osman Çakmak'ın golleriyle 2-1 kazandı. Milli Takımımız, bu sonuçla 2015'in ardından bir kez daha Avrupa şampiyonluğuna ulaştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kupayı kazanan Ampute Milli Takımımız'ı tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Twitter hesabından yapılan paylaşımda "İngiltere'yi yenerek Avrupa Şampiyonu olan Ampute Milli Futbol takımımızı yürekten tebrik ediyorum. Türkiye sizinle gurur duyuyor!" ifadeleri yer aldı.

Ayrıca Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tebrik telgrafı gönderdi. Cumhurbaşkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda, Ampute Futbol Milli Takımımızın şampiyon olması dolayısıyla Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Başkanı Arif Ümit Uztürk'e bir tebrik telgrafı göndermiştir" denildi.

BİNALİ YILDIRIM VE KEMAL KILIÇDAROĞLU DA TEBRİK ETTİ
Başbakan Binali Yıldırım ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Ampute Milli Takımı'nı tebrik etti. Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Yıldırım, Avrupa Şampiyonası final maçında İngiltere'yi 2-1 yenerek şampiyon olan Ampute Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Uğur Özcan'ı telefonla arayarak, Türkiye'ye yaşattıkları gurur vesilesiyle tebrik etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Twitter hesabından milli takımın şampiyonluğuna ilişkin paylaşımda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu, "Avrupa şampiyonu olarak göğsümüzü kabartan Ampute Milli Takımımıza teşekkür ediyor ve onları yürekten kutluyorum." ifadesini kullandı.

Son Güncelleme: 10.10.2017 09:26
Anahtar Kelimeler:
Ampute
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.