Demir Grup Sivasspor, deplasmanda galibiyete hasret

- Kırmızı-beyazlı ekip, Süper Lig'de geçen sezonunun 30. haftasında elde ettiği 2-0'lık Trabzonspor galibiyetin ardından, rakip sahada 7 maçtır kazanamadı

29 Ekim 2018 Pazartesi 17:29
Demir Grup Sivasspor, deplasmanda galibiyete hasret


SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında konuk olduğu Kayserispor'a 2-0 yenilen Demir Grup Sivasspor, deplasmanda kazanamama serisini 7 maça çıkardı.

Ligde son olarak 2017-2018 sezonunun 30. haftasında Trabzonspor'u 2-0 yenmeyi başaran kırmızı-beyazlı ekip, ardından dış sahada 5'i bu sezon olmak üzere çıktığı 7 maçın 4'ünü kaybetti, 3'ünden ise beraberlikle ayrıldı.

Geçen sezonun 32. haftasında Medipol Başakşehir ile oynadığı karşılaşmada 1-1 berabere kalan Demir Grup Sivasspor, aynı sezonun 34. haftasında ise Beşiktaş'a 5-1'lik skorla farklı mağlup oldu.

Ligde bu sezon da deplasman karnesini düzeltemeyen Sivas temsilcisi, 2. haftada Trabzonspor'a 3-1 yenildi. Kırmızı-beyazlılar, konuk olduğu Akhisarspor ile 1-1, Evkur Yeni Malatyaspor ile 4-4 berabere kalırken, Antalyaspor'a 2-1, son olarak da Kayserispor'a 2-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Demir Grup Sivasspor, bu sezon dış sahada oynadığı karşılaşmalarda sadece 2 puan toplayabildi.

Bu sezon deplasmanda oynadığı 5 maçta kalesinde 12 gol gören kırmızı-beyazlılar, Akhisarspor'dan sonra dış sahada en çok gol yiyen 2. takım oldu. Sivas temsilcisi, dış sahada rakip fileleri 7 kez havalandırdı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.