Dev Final! Fenerbahçe Doğuş-Banvit maçı hangi kanalda saat kaçta?

Basketbolda 33. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası, yarın başkentte sahibini bulacak.

03 Ekim 2017 Salı 10:24
Dev Final! Fenerbahçe Doğuş-Banvit maçı hangi kanalda saat kaçta?

Tahincioğlu Basketbol Ligi’nin son şampiyonu Fenerbahçe Doğuş ile Türkiye Kupası şampiyonu Banvit 33. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda karşı karşıya gelecek. Ankara Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma TRT Spor'dan canlı yayınlanacak. 

Fenerbahçe Doğuş-Banvit maçı hangi kanalda saat kaçta?

4 Ekim Çarşamba günü saat 19:00'da oynanacak 33. Erkekler Cumhurbaşkanlığı Kupası Finali TRT Spor'dan canlı olarak ekranlara gelecek.

İlki 1985’te yapılan ve her yıl sezon öncesinde düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kupası Final Müsabakası, statü olarak ligin ve Türkiye Kupası’nın son şampiyonlarını karşı karşıya getiriyor. Geçen sezon Ankara'da düzenlenen Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Banvit ile ligde şampiyonluk ipini göğüsleyen Fenerbahçe Doğuş, bu anlamlı maçta kozlarını paylaşacak. 

Bu zorlu maçın bilet satışları da devam ediyor. Satışa sunulan karşılaşmanın biletlerini basketbolseverler Biletix'in internet sitesinden satın alabilirler.

Son Güncelleme: 03.10.2017 10:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.