Futbol: Misli.com 3. Lig

- Ligde 3. Grup'ta Somaspor, normal sezonun bitimine bir hafta kala Misli.com 2. Lig'e yükselmeyi garantiledi - 1. Grup'ta Payasspor ile Antalya Kemerspor'un Bölgesel Amatör Lig'e düşmesi kesinleşti

25 Nisan 2021 Pazar 17:37
Futbol: Misli.com 3. Lig

İSTANBUL (AA) - Misli.com 3. Lig 3. Grup'ta Somaspor, normal sezonun bitimine bir hafta kala Misli.com 2. Lig'e yükselmeyi garantiledi.

Ligin 33. haftasında konuk ettiği Erbaaspor'u 3-0 yenerek puanını 69'a çıkaran Somaspor, şampiyonluğunu ilan etti.

1. Grup'ta ise ağırladığı Kızılcabölükspor'a 5-1 yenilen Payasspor, 23 puanla 15. sırada kaldı. Sahasında Manisaspor'u 2-1 mağlup eden Antalya Kemerspor ise puanını 27'ye çıkarmasına rağmen 14. basamakta yer aldı. Payasspor ile Antalya Kemerspor'un, normal sezonun bitimine bir hafta kala Bölgesel Amatör Lig'e düşmesi kesinleşti.

Öte yandan ligde 1. Grup'ta Manisaspor, 2. Grup'ta Yozgatspor 1959, Tokatspor, Tekirdağspor, 3. Grup'ta Yalovaspor, Cizrespor, Gölcükspor ve Arhavispor, 4. Grup'ta ise Muğlaspor'un daha önce küme düşmesi kesinleşmişti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.