Gençlerbirliği iç saha maçlarını "şehit yakınları ve gazilere" ücretsiz yaptı

20 Temmuz 2023 Perşembe 16:40
Gençlerbirliği iç saha maçlarını

ANKARA (AA) - Trendyol 1. Lig ekiplerinden Gençlerbirliği, önümüzdeki sezon oynayacağı iç saha maçlarının "şehit yakınları ve gazilere" ücretsiz olduğunu duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, 2023-2024 sezonunda iç saha maçlarının Passolig şartlarını yerine getiren şehit yakınları ve gazilere ücretsiz olduğu, ayrıca 1 ve 2 numaralı locaların da sezon boyunca şehit yakınları ve gazilere tahsis edildiği belirtildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gençlerbirliği Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Beltan de "Şehitlerimizin yakınları ve gazilerimiz başımızın tacıdır. Emanetimiz olan şehit yakınları ve gazilerimize gücümüz elverdiği ölçüde destek olmaya çalışıyoruz. Eryaman Stadyumu'na gelecek şehit yakınlarını ve gazilerimizi ağırlamak boynumuz borcudur." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.