Gençlerbirliği sporcularından Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda 3 altın 2 gümüş madalya

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği Kulübünü sporcuları, Türkiye Ferdi Kick Boks Şampiyonası'nda 3 altın 2 gümüş madalya kazandı.Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından Şırnak'ta düzenlenen şampiyonada, 2020 ve 2021 yıllarında düzenlenen...

09 Temmuz 2021 Cuma 12:39
Gençlerbirliği sporcularından Türkiye Kick Boks Şampiyonası'nda 3 altın 2 gümüş madalya

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği Kulübünü sporcuları, Türkiye Ferdi Kick Boks Şampiyonası'nda 3 altın 2 gümüş madalya kazandı.

Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından Şırnak'ta düzenlenen şampiyonada, 2020 ve 2021 yıllarında düzenlenen Türkiye Açık Kick Boks Turnuvası ve Ulusal Kick Boks Turnuvalarının toplam puanına göre yapılan sıralamaya göre en iyi sporcular mücadele etti.

Organizasyonda Gençlerbirliği sporcularından; Kübra Varlık, Batuhan Dayı ve Batuhan Ünal altın madalya kazandı. Şampiyon sporcular, Karadağ'da düzenlenecek olan Gençler Avrupa Şampiyonası'nda Türk Milli Takımı forması giymeye hak kazandı.

Şampiyonada ikincilik başarısı elde eden Gençlerbirliği sporcuları; Melike Gençaslan ve İrem Çınar da 2022'de düzenlenecek olan 7. Open Kick Boks Turnuvası'nda Türk Milli Takım forması giyecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.