Gençlerbirliği, takımdan ayrılan futbolculara katkıları için teşekkür etti

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği Kulübü, altyapısından yetişen ve sezon sonunda takımdan ayrılan futbolcularına, bugüne kadarki katkılarından dolayı teşekkür etti.Kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, "Altyapımızdan yetişen,...

24 Mayıs 2022 Salı 16:46
Gençlerbirliği, takımdan ayrılan futbolculara katkıları için teşekkür etti

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği Kulübü, altyapısından yetişen ve sezon sonunda takımdan ayrılan futbolcularına, bugüne kadarki katkılarından dolayı teşekkür etti.

Kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, "Altyapımızdan yetişen, A takım formamızı giyen ve bu sezon sonunda sözleşmelerini tamamlayarak kulübümüzden ayrılan Rahmetullah Berişbek, İlker Karakaş , Ömürcan Artan ve Arda Kızıldağ'a kulübümüze vermiş oldukları emekler için teşekkür ediyor, kariyerlerinde başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.