Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'de 8 maçtır kaybetmiyor

- Başkent ekibi, ligde oynadığı son 8 maçta 3 galibiyet ve 5 beraberlik aldı

03 Aralık 2023 Pazar 18:58
Gençlerbirliği, Trendyol 1. Lig'de 8 maçtır kaybetmiyor

ANKARA (AA) - Trendyol 1. Lig'de Erzurumspor FK ile 1-1 berabere kalan Gençlerbirliği, yenilmezlik serisini 8 maça çıkardı.

Başkent ekibi, ligin 14. haftasında deplasmanda Erzurumspor FK ile karşılaştı. İlk devreyi 1-0 geride kapatan Gençlerbirliği, Musa Çağıran'ın 80. dakikada attığı golle sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

Kırmızı-siyahlı ekip, bu sonuçla yenilmezlik serisini sürdürdü. Ligde oynadığı son 8 maçı kaybetmeyen Gençlerbirliği, bu periyotta 3 galibiyet ve 5 beraberlik aldı.

ASTOR Enerji Şanlıurfaspor'u 2-1, Altay'ı 3-0, Adanaspor'u 2-0 yenen Gençlerbirliği; Manisa FK (1-1), Kocaelispor (2-2), Boluspor (0-0), Ankara Keçiörengücü (1-1) ve Erzurumspor FK (1-1) ile berabere kaldı.

Ligde 14 haftada 6'şar galibiyet ve beraberlik ile 2 mağlubiyet alan başkent temsilcisi, 24 puan topladı.

Play-off hattında bulunan Gençlerbirliği, yenilgilerini 5. haftada Eyüpspor ve 6. haftada Teksüt Bandırmaspor karşısında yaşadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.