Gençlerbirliği'nden engelli taraftarlara ücretsiz kombine kart

19 Ekim 2023 Perşembe 18:03
Gençlerbirliği'nden engelli taraftarlara ücretsiz kombine kart

ANKARA (AA) - Gençlerbirliği Kulübü Stadyumdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Beltan, sezon boyunca iç sahada oynayacakları bütün maçların engelli vatandaşlara ücretsiz olacağını açıkladı.

Kombine bilet konusunda şehit yakınları, gaziler, 7-15 yaşlarındaki gençler ve emeklilere çeşitli kolaylıklar sağlayan Gençlerbirliği, engelli bireyleri de unutmadı.

Beltan, yaptığı açıklamada, "Bizim için çok kıymetli olan engelli taraftarlarımız sezon boyunca misafirimizdir." ifadelerini kullandı.

Engelli bireyleri unutmadıklarını belirten Beltan, şunları kaydetti:

"2023-2024 sezonunda Eryaman Stadyumu'nda oynayacağımız tüm karşılaşmalarda, engelli bireylerimizi misafir ediyoruz. Bunun için tek yapmaları gereken Eryaman Stadyumu passolig gişelerine mesai saatleri içerisinde başvurmaları olacaktır. Başvuruda bulunan engelli bireylerimize, Gençlerbirliği passolig kartı, kombine bileti ve Gençlerbirliği taraftar forması hediye edeceğiz. Engelleri birlikte aşacağız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.