Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nda hedef Ziraat Bankkart'ı yenmek

- Başantrenör Slobodan Kovac: "İyi başlamak, iyi oyun ve galibiyetle başlamak istiyoruz. Sahada bunun için elimizden geleni yapacağız"

16 Ekim 2023 Pazartesi 10:31
Halkbank Erkek Voleybol Takımı'nda hedef Ziraat Bankkart'ı yenmek

ANKARA (AA) - Halkbank Başantrenörü Slobodan Kovac, AXA Sigorta Efeler Ligi'nin ilk haftasında karşılaşacakları Ziraat Bankkart'ı yenerek sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirtti.

Kulüpten yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Kovac, yeni sezonda iyi bir lig yaşanacağına inandığını aktardı.

Ziraat Bankkart'ın zorlu bir rakip olduğuna dikkati çeken Kovac, "İyi başlamak, iyi oyun ve galibiyetle başlamak istiyoruz. Sahada bunun için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

"Halkbank gibi bir takımdaysanız tüm kupaların doğal favorisi olursunuz." diyen Kovac, şunları kaydetti:

"İlk haftadaki rakibimiz son yılın şampiyonu ve her zaman zorlu bir rakip. Efeler Ligi'nde inanılmaz bir sezon yaşanacağına inanıyorum, çünkü dünyanın birçok önde gelen yıldızı bu ligde mücadele edecek. İlk hafta maçı da ne kadar güçlü bir ligde mücadele yaşanacağını gösterecek. Tüm rakiplerimize sağlıklı bir sezon diliyoruz."

AXA Sigorta Efeler Ligi'nde 2023-2024 sezonu ilk hafta maçları, 18 Ekim Çarşamba günü yapılacak.

Başkent Voleybol Salonu'nun ev sahipliği yapacağı Halkbank-Ziraat Bankkart karşılaşması, saat 17.30'da başlayacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.