İstanbul'da yaşayan Sivasspor taraftarlarına Passolig kolaylığı

SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor ile Yukatel Kayserispor arasında 26 Mayıs Perşembe günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçının biletlerinin İstanbul'daki bazı kulüplerin Passolig gişelerinden satışa sunulduğu bildirildi.Sivasspor...

23 Mayıs 2022 Pazartesi 21:55
İstanbul'da yaşayan Sivasspor taraftarlarına Passolig kolaylığı

SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor ile Yukatel Kayserispor arasında 26 Mayıs Perşembe günü oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçının biletlerinin İstanbul'daki bazı kulüplerin Passolig gişelerinden satışa sunulduğu bildirildi.

Sivasspor Kulübünden yapılan açıklamada, Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak mücadelenin Sivasspor e-biletlerinin, Beşiktaş, Eyüpspor, Fenerbahçe, Galatasaray, İstanbulspor, Kasımpaşa, Medipol Başakşehir, Tuzlaspor ve Ümraniyespor'un statlarında bulunan Passolig gişelerinde satışına başlandığı belirtildi.

Açıklamada, tüm kulüplere nazik davranışları ve yakın ilgilerinden dolayı teşekkür edildi.


Demir Grup Sivasspor ile Yukatel Kayserispor arasında 26 Mayıs Perşembe günü saat 20.30'da İstanbul'da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası final maçının biletleri 50 ile 100 lira arasında satışa sunulmuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.