Kayserispor-Adana Demirspor maçının ardından

- Kayserispor Kulübü Başkanı Ali Çamlı: - "Lig zor bir maraton. Alınan her puan kıymetli"

26 Kasım 2023 Pazar 17:59
Kayserispor-Adana Demirspor maçının ardından

KAYSERİ (AA) - Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, ligin zorlu bir maraton olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig'in 13. haftasında Yukatel Adana Demirspor'la sahasında 1-1 berabere kaldıkları maçın ardından stat çıkışında açıklamalarda bulunan Çamlı, sarı-kırmızılı ekibin sahaya koyduğu futbolu beğendiğini belirtti.

Teknik heyet ile tüm sporcuları tebrik eden Çamlı, "Lig zor bir maraton. Alınan her puan kıymetli. Berabere kaldık diye bir burukluk oluyor ama olsun, sahanızda yenilmemek de güzel." dedi.

Sahada her iki takımın güzel bir futbol ortaya koyduğunu anlatan Çamlı, "Kıyasıya yarıştığınız takımla maç yapıyorsunuz. Sevindiğim durum, herhangi bir kötü olay olmadan misafir ettiğimiz kardeş şehrimizin takımını ev sahipliğine yakışır bir duruşla buradan uğurlamak. En çok istediğim şeydi. Allah'a şükür bir sıkıntı olmadan maç kardeş kardeşe bitti. Her iki takım da futbolu çirkinleştirmeden seyirciye güzel futbol seyrettirmeye gayret gösterdi. Her iki takımı da tebrik ediyorum." ifadelerini kullandı.

Çamlı, ayrıca şehrin bugünkü müsabakada olduğu gibi kenetlenmeye, takımına sahip çıkmaya devam etmesi temennisinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.