Kayserispor-Alanyaspor maçının ardından

- Hes Kablo Kayserispor Teknik Direktörü Dan Petrescu: "Aslında çok iyi savaştık, kompakt oynadık. Fakat 75. dakikadan sonra işler değişti" - Aytemiz Alanyaspor Teknik Sorumlusu Semih Tokatlı: "Kaçan galibiyet tabii bizleri üzse de deplasmanda alınan 1 puan da neticede şu ortamda bizi sevindirdi"

03 Şubat 2021 Çarşamba 20:17
Kayserispor-Alanyaspor maçının ardından

KAYSERİ (AA) - Süper Lig'in 23. haftasında konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kalan Hes Kablo Kayserispor'un teknik direktörü Dan Petrescu, oyuncularının iyi bir mücadele ortaya koyduğunu belirterek, maçın sonucunu hakem kararlarının etkilediğini savundu.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Petrescu, maça iyi hazırlandıklarını ve rakibi iyi analiz ettiklerini dile getirdi.

Maçın akışının 75'inci dakikadan sonra değiştiğini ifade eden Petrescu, şunları kaydetti:

"Alanyaspor ligde üst sıralarda olan, topla sürekli oynamayı seven, iyi bir takım. Onlara karşı da nasıl mücadele edeceğimizi biliyorduk. Aslında çok iyi savaştık, kompakt oynadık. Fakat 75. dakikadan sonra işler değişti. Hakemin, Sapunaru'ya çok ağır bir kırmızı kart verdiğini düşünüyorum. Hatta iki sarı kartın da sarı kart olmadığını söyleyebilirim. Neticede berabere kaldık. 11 kişiyle de 10 kişiyle de takım iyi savaştı ama sadece savaşmak futbolda yeterli olmayabiliyor. Hemen hemen hakemin tüm kararları size karşı olunca o kadar da kolay olmuyor maçı kazanmak."


- Aytemiz Alanyaspor cephesi


Aytemiz Alanyaspor Teknik Sorumlusu Semih Tokatlı, maçta galibiyete yakın tarafın kendileri olduğunu belirtti.

Üst üste maçlar oynayarak Kayseri'ye geldiklerini aktaran Tokatlı, "Bu maçta rotasyonlu bir kadroyu tercih ettik. Oynanan oyundan, verilen mücadeleden, oyuncularımızın ne kadar hazır olduklarını görmekten mutluyuz." diye konuştu.

"İçeride, dışarıda kendi oyununu oynayan, oyununu rakibe kabul ettirmeye çalışan bir oyun yapısıyla oynuyoruz." diyen Tokatlı, "Hiç beklemediğimiz bir anda, kendi hatamızdan dolayı yediğimiz golden sonra yapılan değişiklikler, gösterilen reaksiyon, arkasından kaçan galibiyet tabii bizleri üzse de deplasmanda alınan 1 puan da neticede şu ortamda bizi sevindirdi. Dışarıda iki beraberlik, içeride iki galibiyetle yolumuza devam ediyoruz. Bu yeni bir çıkış demektir. İnşallah bunu önümüzdeki maçlarda da sürdüreceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.