Kayserispor Başkanı Gözbaşı'dan Emre Demir açıklaması: "İlgiden çok memnunuz ancak netleşen bir durum yok"

KAYSERİ (AA) - Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un kulüp başkanı Berna Gözbaşı, genç oyuncuları Emre Demir'in Barcelona'ya transfer olduğu yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını kaydetti.Sosyal medya hesabından yaptığı...

10 Ağustos 2021 Salı 22:46
Kayserispor Başkanı Gözbaşı'dan Emre Demir açıklaması:

KAYSERİ (AA) - Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'un kulüp başkanı Berna Gözbaşı, genç oyuncuları Emre Demir'in Barcelona'ya transfer olduğu yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını kaydetti.

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Gözbaşı, "Genç yıldızlarımızın transferiyle ilgili yurt içi ve dışından yoğun haberler geliyor. Şu an çok sayıda kulüp ile görüşmelerimiz sürüyor. Bu ilgiden çok memnunuz ancak netleşen bir durum yok. Tek doğru kaynak kulübümüzden yapılacak açıklamadır. Beklemede kalalım." ifadelerini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.