Kızılcahamam Türkiye Off-Road Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştirilecek Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası için geri sayım başladı.Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, 2021 Petlas Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası'nın 9-11...

05 Temmuz 2021 Pazartesi 10:51
Kızılcahamam Türkiye Off-Road Şampiyonası'na ev sahipliği yapacak

ANKARA (AA) - Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde gerçekleştirilecek Petlas Türkiye Off-Road Şampiyonası için geri sayım başladı.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, 2021 Petlas Türkiye Ulusal Off-Road Şampiyonası'nın 9-11 Temmuz'da Kızılcahamam'da gerçekleştirileceğini belirtti.

Geçen sezon Kovid-19 salgını nedeniyle ara verilen off-road heyecanının, 9 Temmuz Cuma günü teknik kontrol ve antrenmanlarla başlayacağını ifade eden Acar, "10 Temmuz Cumartesi günü de yeni oluşturulan 12 kilometrelik orman etabı geçilecek. 11 Temmuz Pazar günü, 1,7 kilometrelik engel etabı ile yarış tamamlanacak. Tüm off-road sevdalılarını Kızılcahamam'a bekliyoruz." dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.