Mihalgazi ilçesinde yarı olimpik yüzme havuzları hizmete başladı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Mihalgazi ilçesinde belediyeye ait yarı olimpik yüzme havuzları hizmet vermeye başladı.Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş Akgün, yaptığı açıklamada, belediyeye ait yüzme havuzlarının yeni yaz döneminde...

30 Haziran 2021 Çarşamba 11:45
Mihalgazi ilçesinde yarı olimpik yüzme havuzları hizmete başladı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'in Mihalgazi ilçesinde belediyeye ait yarı olimpik yüzme havuzları hizmet vermeye başladı.

Mihalgazi Belediye Başkanı Zeynep Güneş Akgün, yaptığı açıklamada, belediyeye ait yüzme havuzlarının yeni yaz döneminde hazır olduğunu söyledi.

Tesiste iki havuzun, bir çocuk havuzunun ve su parkının bulunduğunu belirten Akgün, "Vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uygun olarak hijyen konusunda hassas davranacağız. Ayrıca her hafta cuma günü ise yüzme havuzları sadece kadınlara hizmet verecek." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.