Milli eskrimciler, Gürcistan'da 2 madalya kazandı

01 Ekim 2023 Pazar 16:31
Milli eskrimciler, Gürcistan'da 2 madalya kazandı

 Gürcistan'da düzenlenen Yıldızlar 17 Yaş Altı Circuit Turnuvası'nda milli eskrimciler, takım müsabakalarında biri altın 2 madalya kazandı.

Türkiye Eskrim Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, başkent Tiflis'te bugün yapılan yıldız erkekler kılıç takım müsabakalarında piste çıkan Toprak Altınçekiç, Yiğit Ayaz, Arda Tanerler ve Furkan Yaman'dan oluşan Türkiye 1 takımı, finalde karşılaştığı Özbekistan'ı 45-35 mağlup ederek altın madalya kazandı.

Turnuvada Poyraz Kümük, Uras Macit, Nedim Semih Mescioğlu ve Ateş Efe Toker'den oluşan Türkiye 2 takımı ise bronz madalya elde etti.

Emir Yusuf Köşkdere, Arda Mutlu, Tuna Kerem Özgür, Özgür Sakınç'tan oluşan Türkiye 3 takımı ise turnuvayı 4'üncü sırada tamamladı.

Son Güncelleme: 02.10.2023 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.