Milli tenisçiler Altuğ Çelikbilek ile Cem İlkel Wimbledon'a veda etti

Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'ın elemelerine katılan milli sporculardan Altuğ Çelikbilek ile Cem İlkel, ilk turda elendi.

21 Haziran 2022 Salı 11:37
Milli tenisçiler Altuğ Çelikbilek ile Cem İlkel Wimbledon'a veda etti

ANKARA (AA) - İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen turnuvanın tek erkekler 1. eleme turunda İspanyol Mario Vilella Martinez ile karşılaşan dünya 181 numarası Çelikbilek, rakibine 6-2 ve 7-6'lık setlerle 2-0 yenildi.

Cem İlkel ise 2 saat 8 dakika süren mücadelede elemelerin 2 numaralı seribaşı tenisçisi Avustralyalı Jason Kubler'e 3-6, 7-5 ve 6-2'lik setlerle 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etti.

Wimbledon'da ilk deneyimini yaşayacak dünya 168 numarası milli sporcu İpek Öz ise tek kadınlar 1. eleme turunda Özbekistanlı Nigina Abduraimova ile bugün karşılaşacak.



Muhabir: Doğa Kırmızıoğlu

Anahtar Kelimeler:
SporDünyadan Spor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.