MKE Ankaragücü-Manisa FK maçının ardından

- MKE Ankaragücü Teknik Sorumlusu Necati Erkmen: "Taraftarımız ve oyuncularımız muhteşemdi. Bu muhteşem günde de 2-1 kazandığımız için çok mutluyuz" - Manisa FK Teknik Direktörü Turgay Altay: "Oyuncularımın verdiği reaksiyon, kazanmak için çaba göstermeleri ve kaybetmemek için gösterdikleri o inanç beni memnun etti"

22 Ekim 2021 Cuma 23:11
MKE Ankaragücü-Manisa FK maçının ardından

ANKARA (AA) - TFF 1. Lig'in 10. haftasında konuk ettiği Manisa FK'yi 2-1 yenen MKE Ankaragücü'nün teknik sorumlusu Necati Erkmen, "Taraftarımız ve oyuncularımız muhteşemdi. Bu muhteşem günde de 2-1 kazandığımız için çok mutluyuz." dedi.

Erkmen, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, seyir zevki güzel, heyecan dolu bir maç oynandığını söyledi.

Geçen hafta verilen penaltı ile bu hafta verilen kırmızı kartın yanlış kararlar olduğunu savunan Erkmen, 10 kişi kalmanın takımı zor duruma düşürdüğünü ifade etti.

Erkmen, takım savunmasını çok iyi yaptıklarını vurgulayarak, "Taraftarımız ve oyuncularımız muhteşemdi. Bu muhteşem günde de 2-1 kazandığımız için çok mutluyuz. Manisa Futbol Kulübü bu ligin iyi takımlarından. Onlara da bundan sonraki müsabakalarında başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.


- Manisa FK cephesi


Manisa FK Teknik Direktörü Turgay Altay, kazanma alışkanlığını kaybetmiş bir takım olduklarını, kulübe geldiği andan itibaren oyuncuların üstündeki baskı ve öz güven kaybını değiştirmeye çalıştıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"MKE Ankaragücü ligin dominant takımlarından ve bireysel oyuncu kalitesi çok yüksek. Oyuncularımın verdiği reaksiyon, kazanmak için çaba göstermeleri ve kaybetmemek için gösterdikleri o inanç beni memnun etti. Farklı sorunlarımız olsa da Manisa Futbol Kulübü'nün bir maç kazandıktan sonra iyi duruma geleceğini düşünüyorum. Kazanmak için kendi adıma ve ekibim adına elimden geleni denemeye devam edeceğimi belirtmek istiyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.