Nevşehir Belediyespor 2 orta saha oyuncusu transfer etti

NEVŞEHİR (AA) - TFF 3. Lig ekiplerinden Nevşehir Belediyespor, Maksut Birbe ile Arif Cılak'ı kadrosuna kattı.Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, hazırlıklarını sürdüren kırmız-beyazlı ekip, Diyarbekir Spor'da forma giyen...

10 Ağustos 2021 Salı 17:27
Nevşehir Belediyespor 2 orta saha oyuncusu transfer etti

NEVŞEHİR (AA) - TFF 3. Lig ekiplerinden Nevşehir Belediyespor, Maksut Birbe ile Arif Cılak'ı kadrosuna kattı.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre, hazırlıklarını sürdüren kırmız-beyazlı ekip, Diyarbekir Spor'da forma giyen 25 yaşındaki Maksut Birbe ile Karşyaka'da top koşturan Arif Cılak'ı renklerine bağladı.

Futbolcular, kulüp Başkanı Nafiz Dirikoç ile sözleşmeyi imzaladı.

Kulüp başkanı Dirikoç, yeni sezon için iyi bir kadro oluşturduklarını belirterek, "Bu takım, şehrimizin tüm kesimlerinin desteği ile iyi yerlere gelecek. Şu ana kadar aldığımız oyuncularla güçlü bir kadro oluşturduğumuza inanıyoruz. İnşallah yeni sezonda sahalarda, taraftarlarımızı aldığı sonuçlarla mutlu edecek bir Nevşehir Belediyespor olacak." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.