Osmanlıspor’da Kasımpaşa umudu

Osmanlıspor, daha önce 2-1 yenildiği Kasımpaşa’yla bu hafta sonu karşılaşacak. Başkent ekibi, rakibine karşı bu kez galip gelerek üç puan hasretini gidermek istiyor.

15 Mart 2017 Çarşamba 11:12
Osmanlıspor’da Kasımpaşa umudu

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 18 Mart Cumartesi günü deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Osmanlıspor, hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetiminde yapılan antrenmana Osmanlısporlu oyuncular ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başladı. badou ndiaye katılmadı Başkent ekibinden yapılan açıklamaya göre, gruplar halinde isabetli pas çalışmasıyla devam eden antrenman yarı sahada oynanan çift kale maçla son buldu. Antrenmana hafif sakatlığı bulunan ve tedavisine devam edilen Senegalli futbolcu Badou Ndiaye katılmadı. Tedavisi tamamlanan ve iyileşme sürecine giren Bifouma ise antrenmanda yer aldı.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDECEK
Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki antrenmana salonda yapılan "core" çalışmasıyla başlayan futbolcular, daha sonra sahaya geçti. Batıkent Tesisleri'ndeki antrenmanda koordinasyon hareketlerinin ardından hücum ve savunmaya yönelik taktik çalışması yapan mor-sarılı ekip, yarı sahada oynanan çift kale maçla günü tamamladı. Osmanlıspor, bugün yapacağı antrenmanla Kasımpaşa maçının hazırlıklarına devam edecek. Yeniçeriler, daha önce 2-1 mağlup olduğu Kasımpaşa'yı bu kez geçmek için çalışacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.