Sağlık çalışanlarından Kayserispor'un "Vefa Paketi" kampanyasına destek

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de sağlık çalışanları, Hes Kablo Kayserispor tarafından kulübe maddi destek sağlamak için başlatılan "Vefa Paketi" kampanyasına destek verdi. Kayseri Şehir Hastanesinde görevli sağlık çalışanları,...

11 Ocak 2021 Pazartesi 15:26
Sağlık çalışanlarından Kayserispor'un

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de sağlık çalışanları, Hes Kablo Kayserispor tarafından kulübe maddi destek sağlamak için başlatılan "Vefa Paketi" kampanyasına destek verdi.

Kayseri Şehir Hastanesinde görevli sağlık çalışanları, aralarında topladıkları parayla HES Kablo Kayserispor yöneticisi ve aynı zamanda Kayseri Şehir Hastanesi doktoru Mehmet Baykan'dan Vefa Paketi satın aldı.

Kayserispor Kulübü Başkan Danışmanı ve Basın Sözcüsü Mustafa Tokgöz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, salgın sürecinde halk sağlığı için canla başla çalışan sağlık çalışanlarının Kayserispor'u da unutmamasının kendilerini duygulandırdığını söyledi.

Kampanyaya her çevreden destek geldiğini aktaran Tokgöz, "Sağlık çalışanlarımızın bu davranışı, son süreçteki desteklerin en anlamlılarından biri. Bir yandan pandemi ile mücadele ediyorlar bir yandan da Kayserispor için kaygılanıyorlar. Hepsine çok teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.