Salomon Cappadocia Ultra-Trail'e 3 bine yakın sporcunun katılması bekleniyor

İSTANBUL (AA) - Salomon Cappadocia Ultra-Trail yarışlarına, bu yıl 3 bine yakın sporcunun katılması bekleniyor.Bir kez daha Ultra-Trail World Tour statüsünde düzenlenecek ve sporcuların dünya şampiyonluğu için kritik puanlar kazanmasını...

16 Ağustos 2021 Pazartesi 13:00
Salomon Cappadocia Ultra-Trail'e 3 bine yakın sporcunun katılması bekleniyor

İSTANBUL (AA) - Salomon Cappadocia Ultra-Trail yarışlarına, bu yıl 3 bine yakın sporcunun katılması bekleniyor.

Bir kez daha Ultra-Trail World Tour statüsünde düzenlenecek ve sporcuların dünya şampiyonluğu için kritik puanlar kazanmasını sağlayacak organizasyon, 16-17 Ekim'de Kapadokya'da gerçekleştirilecek.

Yarışlar için katılımcılar, "https://cappadociaultratrail.com/" adresinden kayıt yaptırabilecek.

Katılımcılar, 119 kilometrelik Salomon Cappadocia Ultra-Trail (CUT), 63 kilometrelik Cappadocia Medium Trail (CMT) ve 38 kilometrelik Cappadocia Short Trail (CST) olmak üzere üç farklı kategoride yarışacak.

Salomon Cappadocia Ultra-Trail, bu yıl ilk kez Ultra-Trail World Tour TV'den de canlı yayımlanacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Nevşehir Valiliği, Ürgüp Belediyesi ve Türkiye Atletizm Federasyonunun kurumsal destekçileri olacağı yarışa Salomon, geride kalan 5 yılda olduğu gibi bu yıl ve gelecek 5 yılda da isim sponsoru olarak desteğini sürdürecek.

Bayrak yarışı konseptinde organize edilecek Cappadocia Team Games Yarışı da bu yıl ilk kez gerçekleştirilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.