"Shell Helix 2021 Türkiye Ralli Şampiyonası'' Eskişehir'de başlayacak

ANKARA (AA) - Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), Shell Helix'in Türkiye'nin en önemli otomobil sporları serisi Türkiye ralli şampiyonasını bu sene de isim sponsoru olarak desteklediğini bildirdi."Shell Helix 2021 Türkiye...

20 Nisan 2021 Salı 14:09

ANKARA (AA) - Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), Shell Helix'in Türkiye'nin en önemli otomobil sporları serisi Türkiye ralli şampiyonasını bu sene de isim sponsoru olarak desteklediğini bildirdi.

"Shell Helix 2021 Türkiye Ralli Şampiyonası", yeni tip koronavirüs (Kovid-19) koşullarında tüm önlemler alınarak, 24 Nisan'da Uluslararası Otomobil Federasyonu (FIA) Avrupa Ralli Kupası'na dahil Eskişehir rallisi ile başlayacak.

TOSFED tarafından düzenlenen ve 6 ayaktan oluşan şampiyona, 24-25 Nisan'da Eskişehir rallisi ile başlayarak 23-24 Ekim'de İstanbul'da sona erecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TOSFED Başkanı Eren Üçlertoprağı, dünya çapında otomobil sporlarına katkı veren bir marka ile iş birliği yapmaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Shell Helix'in dünya otomobil sporları organizasyonlarında çalıştığı marka ve ekiplere, motor performanslarını yükseltmekte verdiği katkıyı biliyoruz. Shell Helix'in, 2021 Türkiye Ralli Şampiyonası'na da hem ismi ile hem de performansıyla değer katacağına inanıyoruz." ifadelerini kullandı.


"Shell Helix 2021 Türkiye Ralli Şampiyonası" takvimi şöyle:

23-24 Nisan: "ESOK Rally" (Eskişehir)

29-30 Mayıs: "Yeşil Bursa Rallisi" (Bursa)

3-4 Temmuz: "Hitit Rallisi" (Ankara)

7-8 Ağustos: "Kocaeli Rallisi" (Kocaeli)

4-5 Eylül: "Ege Rallisi" (Denizli)

23-24 Ekim: "İstanbul Rallisi" (İstanbul)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.