Sivas Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okulları başladı

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesinin her yıl gençler ve çocuklar için geleneksel olarak düzenlediği Yaz Spor Okulları kapılarını açtı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, futboldan sayokana kadar 7 farklı dalda düzenlenen spor okullarına bu...

20 Haziran 2022 Pazartesi 18:04
Sivas Belediyesi tarafından düzenlenen yaz spor okulları başladı

SİVAS (AA) - Sivas Belediyesinin her yıl gençler ve çocuklar için geleneksel olarak düzenlediği Yaz Spor Okulları kapılarını açtı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, futboldan sayokana kadar 7 farklı dalda düzenlenen spor okullarına bu yıl 1500 çocuk kayıt yaptırdı.

Çocukları çevrenin zararlı etkilerinden uzak tutmak, verimli ve eğlenceli vakit geçirmelerini sağlamak ve gizli kalmış yeteneklerini açığa çıkarmak amacıyla Muhsin Yazıcıoğlu Spor Kompleksi'nde düzenlenen yaz okullarında, ücretsiz servis ve spor malzemesi desteği sağlanıyor.

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, karate, tekvando, okçuluk ve sayokan dallarında eğitim alacak sporculardan başarı gösterenler Sivas Belediyespor'un altyapı takımlarında yer alacak.

Yaz spor okullarının açılışına katılan Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, çocukların yaz spor okuluna gösterdikleri ilginin memnuniyet verici olduğunu belirtti.

Çocukların hareketli bir yaz geçirmelerini sağlamak, onlara sporu sevdirmek, yeteneklerini geliştirmelerini sağlamak ve geleceğin şampiyon sporcularını yetiştirmek için yaz spor okulları düzenlediklerini aktaran Bilgin, "Tabi çocuklarımızın ilgi alanına göre sporu sevdirdikleri ve destekledikleri için velilerimize de ayrıca teşekkür etmek istiyorum. İnşallah burada eğitim alan çocuklarımız ilerde Sivas Belediyespor'a, Sivasspor'a hizmet edecek büyük sporcular olacaktır." ifadelerini kullandı.

Çocukları her yönden geleceğe hazırladıklarını vurgulayan Bilgin, şunları kaydetti:

"Hem derslerinde başarılı olacak hem de spor ile bütünleşerek iyi bir sporcu, iyi bir genç olacaklarına inanıyorum. Bize emanet edilen gençlere gözümüz gibi bakacağız, hepsi bizim bir evladımız ve ileride Sivas’ımızı temsil edecek şampiyon sporcular olacaklar. Sadece antrenman yapmayacaklar, sosyal yönden de kendilerini geliştirmeleri için birçok faaliyette bulunacaklar. Hepsine başarılar diliyorum."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.