Sivasspor galibiyete hasret

- Süper Lig'de geride kalan 5 haftada sadece 1 galibiyet elde eden kırmızı-beyazlılar, 4 maçtır kazanamıyor

17 Eylül 2018 Pazartesi 10:03
Sivasspor galibiyete hasret


SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında konuk ettiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 2-2 berabere kalan Demir Grup Sivasspor'un galibiyet hasreti 4 maça çıktı.

Lige 11 Ağustos'ta ağırladığı Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 mağlup ederek başlayan kırmızı-beyazlılar, bu karşılaşmanın ardından çıktığı 4 maçta da galibiyet yüzü görmedi.

Ligin 2. haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 3-1, bir sonraki hafta konuk ettiği Kasımpaşa'ya 3-0 mağlup olan Sivas temsilcisi, 4. haftada ise deplasmanda Akhisarspor ile 1-1 berabere kaldı.

Ligde son olarak dün konuk ettiği Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 2-2 berabere kalan Demir Grup Sivasspor'un galibiyet hasreti 4 maça çıktı.


- 5 maçta 5 puan topladı


Ligde geride kalan 5 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 5 puan toplayan kırmızı-beyazlı ekip, maç başı 1 puan ortalamasıyla oynadı.

Sivasspor, bu maçlarda 5 gol atma başarısı gösterirken, kalesinde ise 9 gole engel olamadı.

Kırmızı-beyazlılar, ligin 6. haftasında 23 Eylül Pazar günü saat 19.00'da deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.