Sivasspor kafilesi, Göztepe maçı için İzmir'e gitti

SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Göztepe ile oynayacağı karşılaşma için İzmir'e gitti. Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Sivasspor kafilesi, Nuri Demirağ Havalimanı'ndan...

18 Mart 2021 Perşembe 19:47
Sivasspor kafilesi, Göztepe maçı için İzmir'e gitti

SİVAS (AA) - Demir Grup Sivasspor, Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Göztepe ile oynayacağı karşılaşma için İzmir'e gitti.

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Sivasspor kafilesi, Nuri Demirağ Havalimanı'ndan kalkan uçakla İzmir Adnan Menderes Havalimanı'na ulaştı. Kafile, daha sonra kamp yapacağı otele yerleşti.

Sivas temsilcisi, Göztepe maçı için son antrenmanını yarın İzmir'de gerçekleştirecek.

Göztepe ile Demir Grup Sivasspor 20 Mart Cumartesi günü saat 16.00'da Gürsel Aksel Stadı'nda karşılaşacak. Mücadelede, hakem Yasin Kol görev yapacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.