Sivasspor-Kasımpaşa maçının ardından

- EMS Yapı Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin: "Mağlup olduğumuz için üzgünüz. Pozisyonlara giriyoruz, iyi oynadığımız dönemlerde skora yansıtamıyoruz"

22 Ekim 2023 Pazar 17:37
Sivasspor-Kasımpaşa maçının ardından

SİVAS (AA) - Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında sahasında Kasımpaşa'ya 1-0 yenilen EMS Yapı Sivasspor'da teknik direktör Servet Çetin, kaybettikleri için üzgün olduklarını söyledi.

BG Grup 4 Eylül Stadyumu'nda oynanan mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Çetin, her iki takımın fazlaca bir şey yapmadığını belirterek, "Aslında bakacak olursak bizim daha net pozisyonlarımız vardı. Samuel Saiz'in kaçırmış olduğu bir iki tane kenardan getirdiğimiz toplar vardı. Ona rağmen ilk yarı dengede bir oyun vardı." dedi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında tamamen üstün tarafın Sivasspor olduğunu dile getiren Çetin, "Rakibe baskımızı kurduk, pozisyonlara girmeye başladık. Rakibimiz sahasında risk almak zorunda kaldı, o arada golü bulamadık. Barrow'un sakatlanarak dışarıda olduğu anda gol ararken, gol yedik. Bütün hamleleri yaptık ama bir türlü topu kaleye sokamadık." diye konuştu.

Çetin, Kasımpaşa kalecisi Andreas Gianniotis'in çok iyi performans sergilediğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Mağlup olduğumuz için üzgünüz. Gerçekten üzülüyoruz, pozisyona girmesek, kötü oynasak diyeceğiz rakip daha iyiydi. Ama maalesef pozisyonlara giriyoruz, iyi oynadığımız dönemlerde skora yansıtamıyoruz. Bu da bizi olumsuz yönde etkiliyor."



Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.