Sivasspor-Trabzonspor maçının ardından

- Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu: "Pozisyonlarımız vardı ama değerlendiremedik. 1 puan aldığımız bir maç oldu. Bir anlamda dengede bir maçtı"

03 Nisan 2021 Cumartesi 19:48
Sivasspor-Trabzonspor maçının ardından

SİVAS (AA) - Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Süper Lig'in 32. haftasında Demir Grup Sivasspor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldıkları maçta pozisyonları değerlendiremediklerini söyledi.

Ağaoğlu, maçın ardından stat çıkışında gazetecilere yaptığı açıklamada, gol yollarında fazla etkili olamadıklarını belirtti.

Forvette Djaniny'in eksikliğinin hissettiklerini dile getiren Ağaoğlu, "Ekuban'ın da özellikle ikinci yarıda aldığı darbeden sonra biraz oyundan kopmuş olması etkiledi. Pozisyonlarımız vardı ama değerlendiremedik. 1 puan aldığımız bir maç oldu. Bir anlamda da dengede bir maçtı. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Kayserispor maçına odaklanacağız. Söyleyecek başka bir şey yok." diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.