Sivasspor'un deplasmanda yüzü gülmüyor

- Kırmızı-beyazlı ekip, Süper Lig'de ikisi geçen sezon olmak üzere son 6 dış saha maçında 3 puan sevinci yaşayamadı

08 Ekim 2018 Pazartesi 09:52
Sivasspor'un deplasmanda yüzü gülmüyor

SİVAS (AA) - Spor Toto Süper Lig takımlarından Demir Grup Sivasspor, ligde dış sahada çıktığı son 6 karşılaşmada galibiyet yüzü görmedi.

Ligin 8. haftasında deplasmanda dün Evkur Yeni Malatyaspor ile 4-4 berabere kalan kırmızı-beyazlı ekip, dış sahadaki galibiyet hasretini sonlandıramadı.

Ligde deplasmanda son olarak geçen sezonun 30. haftasında Trabzonspor'u 2-0 yenen Sivas temsilcisi, bu karşılaşmanın ardından çıktığı 6 dış saha maçından 3 mağlubiyet, 3 beraberlikle ayrıldı.

Deplasmanda geçen sezonun 32. haftasında Medipol Başakşehir ile 1-1 berabere kalan Sivasspor, 34. haftada Beşiktaş'a 5-1 yenildi.

Bu sezon da dış sahada istediği sonuçları alamayan Sivas ekibi, son 4 deplasman maçında Trabzonspor'a 3-1, Antalyaspor'a 2-1 yenildi, Akhisarspor (1-1) ve Evkur Yeni Malatyaspor (4-4) ile berabere kaldı.

Ligde son 6 deplasman maçında 3 puan toplayabilen kırmızı-beyazlılar, bu karşılaşmalarda kalesinde 16 gole engel olamadı, rakip fileleri ise 9 kez havalandırdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.