Sivasspor'un serisi sona erdi

- Evkur Yeni Malatyaspor'a 1-0 yenilen kırmızı-beyazlı ekip, Süper Lig'de 4 maç sonra kaybetti

28 Ocak 2018 Pazar 16:44
Sivasspor'un serisi sona erdi


SİVAS (AA) - Süper Lig'in 19. haftasında deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'a 1-0 mağlup olan Demir Grup Sivasspor'un 4 maçlık yenilmezlik serisi sona erdi.

Ligin 15. haftasında sahasında Medipol Başakşehir'i 1-0 yenerek seriye başlayan kırmızı-beyazlı ekip, 16. haftada deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kalırken, ilk yarının son haftasında konuk ettiği Beşiktaş'ı 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı. Ligde geçen hafta sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor ile 1-1 berabere kalan Sivas temsilcisi, üst üste çıktığı 4 karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmemişti.

Ligin 19. haftasında deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor'a 1-0 mağlup olan kırmızı-beyazlı ekip, yenilmezlik serisini sürdüremedi.

Ligde 19 haftalık periyotta 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 8 mağlubiyet alarak 27 puan toplayan Demir Grup Sivasspor, puan cetvelinde 8. sırada bulunuyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.