Trabzonspor evinde rahat kazandı!

Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor sahasında İttifak Holding Konyaspor'u 3-1 mağlup etti. Trabzonspor: 3 - İttifak Holding Konyaspor: 1

19 Ocak 2021 Salı 21:16
Trabzonspor evinde rahat kazandı!

Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor ile İttifak Holding Konyaspor karşı karşıya geldi. Medical Park Stadı'nda oynanan mücadeleyi Trabzonspor 3-1 kazandı.

Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri 21. dakikada Nwakaeme, 56. dakikada Flavio ve 60. dakikada Djaniny kaydetti. Konyaspor'un tek golü ise 88. dakikada Shengelia'dan geldi.

Bu sonuçla Trabzonspor puanını 30'a çıkardı. Konyaspor ise 22 puanda kaldı.

Ligin bir sonraki haftasında Trabzonspor deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Konyaspor ise sahasında Antalyaspor'u konuk edecek.

Süper Lig'in 20. haftasında Trabzonspor, konuk ettiği İttifak Holding Konyaspor'u 3-1 yendi.

52. dakikada sol kanattan rakibini geçerek ceza sahası çizgisine gelen Bytyqi'nin ortasına yükselen Kravets'in kafa vuruşunda, top direğin dibinden auta çıktı.

57. dakikada Nwakaeme'nin pasıyla ceza sahasına giren Flavio, düzgün ve sert vuruşla meşin yuvarlığı kaleci Eray Birniçan'ın sağından ağlarla buluşturdu: 2-0.

60. dakikada ceza sahası içerisinde Ekuban ile paslaşan Djaniny, kalecinin üzerinden topu ağlara göndererek farkı 3'e çıkaran golü attı: 3-0.

76. dakikada Nwakaeme'nin ceza sahası içerisine attığı pasla buluşan Ekuban'ın sert vuruşunda, kaleci Eray Birniçan topu çeldi.

88. dakikada ceza sahası içerisinde Kravets'in pasında topla buluşan Shengelia, düzgün vuruşla takımının ilk golünü attı: 3-1.

Karşılaşma, Trabzonspor'un 3-1 üstünlüğüyle tamamlandı.

Son Güncelleme: 20.01.2021 09:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.