Tüm Dallar Gençler Dünya Atıcılık Şampiyonası

- Trap genç erkekler finalinde yarışan Erdoğan Akkaya, müsabakayı 6. sırada tamamladı

23 Temmuz 2023 Pazar 10:20
Tüm Dallar Gençler Dünya Atıcılık Şampiyonası

ANKARA (AA) - Tüm Dallar Gençler Dünya Atıcılık Şampiyonası, Güney Kore'de devam ediyor.

Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Changwon kentinde gerçekleştirilen şampiyonada trap genç erkekler müsabakasında Erdoğan Akkaya, 118 puanla 5. sırayı alarak final müsabakasına çıkmaya hak kazandı. Akkaya, final mücadelesini ise 6. sırada tamamladı.

Aynı müsabakada yarışan milli sporculardan Hüseyin Efe Özmen 110 puanla 27'nci, Süleyman Güvercin ise 105 puanla 37. sırada yer aldı. Milli sporcular toplamda attıkları 333 puanla takım halinde 6. sırada yarışmayı tamamladı.

Organizasyonda trap genç kadınlar müsabakasında ise Nisa Nur Aydemir 102 puanla 18'inci, İlia Naz Uzun 102 puanla 21'inci, Esma Samira Kaya ise 94 puanla 27. sırada yer aldı. Genç milli sporcular toplamda elde ettikleri 298 puanla müsabakayı takım halinde 7. sırada bitirdi.

Dünya Şampiyonası yarın yapılacak trap karışık takım müsabakalarının ardından sona erecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.